Halb ilm raskendab Indoneesia lennuõnnetuses hukkunute äratoomist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästetöötajad sündmuspaigal.
Päästetöötajad sündmuspaigal. Foto: SCANPIX

Halb ilm raskendab nädalavahetusel Indoneesia lennuõnnetuse ohvrite surnukehade äratoomist.

Võimu kavandavad Indoneesia Paapua provintsis alla kukkunud lennuki pardal viibinute surnukehade õhutsi äratoomist, ent halb ilm ei ole seda seni võimaldanud, ütles lennufirma Trigana Air operatsioonide juht Beni Sumaryanto.

«Ilm ei ole täna hea, nähtavus on 500 meetrit. See on kohutav,» sõnas Sumaryanto. Tema sõnul on kaks helikopterit valmis aitama surnukehi ära tuua.

Foto: /AP

Trigana Airi turbopropelleritega lennuk ATR 42-300 kukkus pühapäeval alla teel Jayapurast Oksibili, hukkusid kõik 49 reisijat ja viis meeskonnaliiget.

Päästjad jõudsid lennukihuku paika alles kaks päeva pärast õnnetust. Viivituse põhjustasid tihedast udust, paduvihmast ja raskest maastikust tingitud keerulised olud.

Päästjad leidsid rusudest kõik 54 surnukeha ning lennuki mustad kastid.

Reisijate seas oli viis last, neist kolm imikud. Lennuki pardal oli ühtlasi umbes 6,5 miljardit ruupiat (422 000 eurot), mis kavatseti laiali jagada provintsi vaesematele perekondadele.

Allakukkunud lennukis olnud rahatähed. Fotod: Scanpix
Allakukkunud lennukis olnud rahatähed. Fotod: Scanpix Foto: BASARNAS/BASARNAS
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles