Türgis läks vangi äsjasünnitanud naisi vägistanud arst

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Türgi kaguprovintsis asuvas Gaziantepi linnas läheb rohkem kui neljakümneks aastaks vangi anestesioloog, kes ahistas sünnitusele tulnud naisi: ta viivitas äsja keisrilõike läbi elanud emade teadvuseletoomisega, et neid seksuaalselt kuritarvitada.

Mehe peale kaebas anonüümsust säilitada palunud samas haiglas töötav kolleeg. Kohtu loaga paigutati palatisse, kuhu operatsioonilt tulnud naised toibuma pannakse, peidukaamerad. Salvestise peale jäi stseen, kus arst uimastas äsja sünnituselt saabunud naise ning asus pärast tema meelemärkuse kaotamist teda kohe kuritarvitama.

Perverdist arst olevat meelega valinud välja ohvrid, kes on noored ja kena väljanägemisega. Täpsemalt määrati talle vangistus 40,5 aastat selle eest, et «kasutas uimasteid ja stimulante väljaspool litsentsi ettenähtud korras» ja sooritas «seksuaalrünnakuid». 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles