Saudi miljonär: ma ei vägistanud tüdrukut, kukkusin talle vaid otsa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Saudi Araabia miljonär, 46-aastane kinnisvaraarendaja Ehsan Abdulaziz pääses vägistamissüüdistusest: ta väitis kohtus, et penetreeris 18-aastast tüdrukut vaid seeläbi, et kukkus talle kogemata otsa.

Suurbritannias elavat Abdulazizi süüdistati selles, et ta sundis ennast peale tüdrukule, kes tema häärberi sohval peatäit välja magas. Juba enne seda oli ta astunud vahekorda neiu 24-aastase sõbrannaga ning mees õigustas, et ta võis komistades kaks tüdrukut segamini ajada.

Koos oma sõbrannaga pidutsev teismeline kohtus araablasega eelmisel aastal ühes Londoni ööklubis. Mees meelitas neiud eralauda ja pakkus neile oma Aston Martiniga sõitu koju. Nad läksid kolmekesi Abdulazizi poole, kus mees kostitas neid viinaga ning astus ühega neiudest seejärel vahekorda.

Noorem tüdruk väitis, et ärkas hommikul selle peale, kui Abdulaziz ennast talle sisse sundis. Mees aga kinnitas, et kõik oli vaid õnnetus ning ka tema DNA sattus naise sisse vaid kukkumise tagajärjel.

«Ma olen habras,» õigustas end mees. «Ma kukkusin maha, aga mitte midagi ei juhtunud. Mitte midagi minu ega selle tüdruku vahel.» Ta väitis, et seemnevedelik võis olla jäänud tema kätele eelmisest vahekorrast, kust see sattus omakorda noorema naise sisse.    

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles