Helsingis pussitati kahte meest

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome politsei.
Soome politsei. Foto: SCANPIX

Helsingi kesklinnas pussitati täna öösel kella 3.30 paiku tüli käigus kahte meest.

Vahejuhtum sai alguse Kaisaniemi pargi lähedal asuva restorani juures, kui kaks umbes 30-aastast meest läksid omavahel riidu, misjärel võttis üks neist terariista välja ja pussitas teist. Kannataja vigastused olid sedavõrd rasked, et kiirabi toimetas ta hiljem haiglasse. Tülisse sekkus ka kolmas mees, kes sai kergelt haavata, kirjutas Iltalehti.

«Verd on voolanud kõvasti,» kommenteeris kriminaalpolitsei komissar Mikko Halme.

Teo toimepanija lahkus sündmuspaigalt, ent korrakaitsjad pidasid pargi lähedalt kinni kolm meest, kel arvatakse olevat seos mainitud vahejuhtumiga. Kõik kinnipeetud mehed on 28-32-aastased.

Politsei kinnitusel oli tüli ajal sündmuspaigal palju inimesi, kellest nii mõnigi on kutsutud vahejuhtumi tunnistajana andma ütlusi. Sündmuste käik ei ole veel selginenud, sest uurimine on alles varajases staadiumis ja mitte kõiki ei ole suudetud keelebarjääri tõttu veel üle kuulata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles