Stockholmis grupivägistamises osalenud alaealine migrant põgenes

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootsi politsei
Rootsi politsei Foto: SCANPIX

Möödunud aastal Rootsi kohtus naise grupivägistamises osalemise eest süüdi mõistetud Põhja-Aafrika päritolu 16-aastane poiss põgenes alaealiste kinnipidamisasutusest, teatas Rootsi meedia.

23-aastast naist vägistati pealinnas Stockholmis Södermalmi linnaosas möödunud suve lõpus. Novembris mõistis Stockholmi kohus juhtunus süüdi kaks Põhja-Aafrikast pärit teismelist ning määras neile üheksa ja kuue kuu pikkuse karistuse alaealiste kinnipidamisasutuses.

Mullu detsembris asja arutanud apellatsioonikohus karistusi ei muutnud. Kinni peeti veel üks poiss, kuid tema üle kohut ei peetud.

Rootsi päevaleht Aftonbladet viitas sotsiaalametnikest allikatele, kelle sõnul põgenes üks süüdimõistetutest jäljetult Smålandi maakonnas asuvast karistusasutusest ning teda pole tabatud.

Seejuures oli tegu juba teise korraga, kui sama poiss kinnipidamisasutusest põgenes. Samast keskusest põgenes poiss ka möödunud aasta lõpus. Siis õnnestus poiss aga tabada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles