Saksa kohus mõistis pedofiilist lastearsti pikaks ajaks vangi (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Täna mõistis kohus rohkem kui 13 aastaks vangi endise lastearsti, kes oli seksuaalselt ahistanud kümneid poisse, kellest noorimad olid olnud nelja-aastased.

41-aastane lastearst tunnistas Augsburgi kohtus kõik talle süüks pandu üles, sh seksuaalse ahistamise ja vägistamised.

Kohus keelas 15 aastat ahistamisega tegelenud mehel ka edaspidise arstiameti pidamise, teatas Saksa pressiagentuur DPA.

Süüdimõistetu oli töötanud Augsburgi haiglas, Hannoveri meditsiiniülikoolis ja Münchenis Saksa südamekeskuses. Ka oli ta Baierimaa Punase Risti ühingu juhatuse liige.

Mees kasutas oma ära seda, et patsiendid usaldasid teda kui arsti. Seejärel uimastas arst oma ohvrid ning filmis ja pildistas neid ahistamise käigus.

2014. aasta augustis meelitas ta Garbseni linnas viieaastase poisi oma autosse, söötis talle rahusteid sisse ja viis oma korterisse, kus ründas teda seksuaalselt. Pärast viis arst ohvri samasse kohta tagasi, kust oli ta peale korjanud.

Politsei tabas mehe tänu DNA ja telefonikõnede analüüsile ning selle käigus selgus, et arst oli poisse meelitanud ka Augsburgis ja Münchenis keldritesse ja neid seal ära kasutanud.

Mehe kodu läbi otsides leidsid võimud sealt üle 50 000 lapsepornofaili.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles