Marokolane pussitas Prantsusmaal ema ja tema kolme tütart (8)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantsuse politseinik.
Prantsuse politseinik. Foto: SCANPIX

Prantsuse politsei pidas täna kinni Maroko päritolu mehe, keda süüdistatakse nelja inimese pussitamises Kagu-Prantsusmaal Lagrand´i puhkekülas.

Kohalikud võimud lükkasid ümber kuulujutud, nagu oleks 37-aastane Marokos sündinud mees korraldanud rünnaku, kuna prantslasest naine ja tema kolm tütart kandsid nappi riietust – lühikesi pükse ja t-särki.

Teadaolevalt ründas mees 46-aastast ema ja tema kolme tütart hetkel, kui ohvrid sõid oma peatuskohaks oleva korteri terrassil hommikusööki.

Noorim ohvritest, kaheksa-aastane tüdruk toimetati helikopteriga Grenoble´ haiglasse, kus talle tehti kopsuoperatsioon. Arstide sõnul pole tema seisund eluohtlik ja tal lubatakse peagi haiglast lahkuda. Tema kaks ja kolm aastat vanemad õed ning ema viidi kergemate vigastustega Gapi linna haiglasse.

Teadaolevalt Prantsusmaa pealinna Pariisi lähistel Yvelines´ piirkonnas elav ründaja põgenes sündmuspaigalt, kuid politseinikud pidasid ta peagi kinni. Prokuratuuri kinnitusel ei viita miski, et ründajat võis ajendada usuline äärmuslus.

Kohaliku meedia andmetel oli ründaja puhkusel koos oma raseda naise ja kahe lapsega. Politseile oli pussitaja varasemast tuttav pisikuritegude pärast, viimati oli mees korda rikkunud 1999. aastal.

Kommentaarid (8)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles