Clintoni kampaaniajuht: Venemaa aitab Trumpi (6)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA demokraatide presidendikandidaadi Hillary Clintoni kommunikatsioonijuht Jennifer Palmieri (kollases), assistent Huma Abedin (keskel) ja kampaaniajuht Robby Mook (paremal).
USA demokraatide presidendikandidaadi Hillary Clintoni kommunikatsioonijuht Jennifer Palmieri (kollases), assistent Huma Abedin (keskel) ja kampaaniajuht Robby Mook (paremal). Foto: Reuters/ScanPix

USA presidendikandidaadi Hillary Clintoni kampaaniajuht väidab, et Venemaa häkkerid lekitavad demokraatide e-kirju, et aidata vastaskandidaadil, Donald Trumpil novembrikuistel valimistel võita, vahendab CNN.

«See tuleb vabariiklaste valimisplatvormi venemeelsemaks muutmise järgselt,» sõnas eile Robby Mook CNNile.

«Ma ei pea seda kokkusattumuseks, et need e-kirjad lekitati meie siinse kongressi eel. See on väga häiriv,» lisas Mook.

Mook viitas oma intervjuus ka Trumpi sõnavõttudele NATO suhtes, eriti asjaolule, et ta ei pruugi Balti riikidele ohu korral appi minna, kui nad ei ole oma finantskohustusi organisatsiooni ees täitnud. Mooki arvates on see seisukoht Venemaale Ida-Euroopas abiks.

Trumpi kampaaniajuht vastas Mooki süüdistustele, öeldes, et need on naeruväärsed. 

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles