Domodedovo plahvatuse tõttu arstiabi vajavate inimeste arv kerkis 120ni

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lilled ja küünlad Domodedovo terminalis.
Lilled ja küünlad Domodedovo terminalis. Foto: SCANPIX

Üleeile Domodedovo lennujaamas aset leidnud terrorirünnakus vigastada saanud ja statsionaarset meditsiiniabi vajanud inimeste arv kerkis täna 120ni.

Eriolukordade ministeeriumi esindaja rääkis RIA Novostile, et täna hommikuse seisuga lebas 25s Moskva ja Moskva oblasti raviasutuses kokku 116 terroriaktis kannatada saanud inimest.

Seejärel kerkis number 117ni, kuid pärast ühe Usbekistani kodaniku välja kirjutamist, langes see number taas 116ni.

«Päeva jooksul võtsid meditsiiniasutused ravile veel neli plahvatuses viga saanud inimest ja seega oli kella 17.40 Moskva aja järgi hospitaliseeritute üldarv 120,» rääkis eriolukordade ministeeriumi esindaja.

Tervishoiuminister Tatjana Golikova teatas täna peaminister Vladimir Putinile, et ministeeriumi andmetel lebab haiglatest kokku 117 kannatanut. Samas ta lisas, et paljude seisund paraneb.

Golikova sõnul lebab äärmiselt raskes seisundis kolm inimest, 24 seisund on raske.

Suitsiiditerroristi rünnakus hukkus lisaks enesetapjale 35 inimest. Erineva raskusastmega vigastusi sai ligi 180 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles