Suletud Los Angelese lennujaamas tulistamist ei toimunud

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Reuters/ScanPix

Lennujaamavõimud sulgesid eile õhtul teadete tõttu tulistamisest osa Los Angelese lennujaamast, kuid teated on osutunud alusetuteks.

«Keskterminali piirkonnas on suletud ülemine väljuvate lendude tsoon ja alumine saabuvate lendude tsoon. Palun küsige Los Angelese lennujaama suundudes lennufirmade käest infot,» kirjutasid lennujaamavõimud Twitteris, lisades, et üritavad saada kinnitust teadetele tulistamisest.

Politsei andmetel lennujaamas ühtegi lasku ei tehtud ja tulistajat ei olnud. Reisijate seas tekkis paanika valju müra tõttu.

Politsei teatel lennujaamas ühtegi lasku ei tehtud ja tulistajat ei olnud. Reisijate seas tekkis paanika valju müra tõttu.

Los Angelese politsei pressiesindaja Andy Neimani sõnul uurivad korrakaitsjad endiselt valju müra allikat.

Lennujaama korrakaitsjad on kinni pidanud Zorro kostüümis mehe, keda kahtlustatakse müra tekitamises, kirjutasid lennujaamavõimud Twitteris.

Korrakaitsjad kutsusid Twitteri vahendusel reisijaid rahulikuks jääma.

Paljud reisijad kiirustasid paanika puhkedes lennujaamahoonest välja ilma föderaalvõimude turvakontrolli läbimata. Suur osa neist peab nüüd läbima lõhkeainete tuvastusrühma kontrolli enne rutiinse turvakontrollini jõudmist.

Los Angelese lennujaam ehk LAX on reisijate arvult maailma suuruselt seitsmes lennujaam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles