India naine loobus koera nimel abielust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väljavõte vestlusest koera pärast lahku läinud paari vahel.
Väljavõte vestlusest koera pärast lahku läinud paari vahel. Foto: Kuvatõmmis

Indias otsustas üks naine teha lihtsalt põhjusel lõpu oma pere korraldatud abieluplaanidele – mees polnud nõus aktsepteerima tema koera.

Gurgaonis töötav Kahrishma Walia oli vestlemas oma väljavalitu, kellegi tema perekonna poolt leitud New Delhist pärit hea taustaga poissmehega, kui teema läks lemmikloomadele. «Ma ei taha, et koer tuleks meie armuelule vahele ja jagaks sama voodit, see on kindel,» nähtub paarikese netivestlusest. «Ning minu emale ei meeldi koerad üldiselt,» lisas mees.

Naine teatas omalt poolt, et ta ei saa oma lemmikut mitte kellegi nimel hüljata. «Mul on kahju seda ütelda. Aga abiellu siis sel juhul oma koeraga,» vastas pettunud mees. Ta üritas küll Waliat ümber veenda, aga tulutult.

«Andsin alla, kui ta koera kohta kommenteeris,» selgitas naine. «Ma ei tea, miks ta on mu pere meelest endiselt sobilik peigmees,» lisas ta. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles