Trump: Clinton kasutas enne debatti dopingut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seinamaaling Donald Trumpist.
Seinamaaling Donald Trumpist. Foto: Sipa USA/ScanPix

USA vabariiklaste presidendikandidaat Donald Trump vihjas eile, et demokraatide presidendikandidaat Hillary Clinton võis enne nende vahel peetud debatte kasutada võimekust parandavaid ravimeid ja enne viimast-kolmapäeval toimuvat- debatti tuleks neid testida, vahendab Guardian.

«Me oleme nagu sportlased,» sõnas Trump eile kogunemisel USAs New Hampshire’is. «Neid sunnitakse proove andma. Ma arvan, et me peaksime samuti seda enne debatti tegema, miks mitte?»

«Eriti arvan ma seda, sest ma ei tea, mis temaga (Clintoniga) toimub aga enne eelmise debati algust oli ta erutunud ja selle lõppedes justkui tühjaks imetud- ta jõudis vaevu oma autoni. Mina olen igatahes valmis laskma ennast testida,» rääkis vabariiklane.

Peale seda, kui mitu naist hiljuti Trumpi seksuaalses ahistamises süüdistasid, on vabariiklaste presidendikandidaadi kampaania kaoses. Eile asus Trump sotsiaalmeediakanalis Twitter oma arvamust avaldama. Postitustes väitis ta, et valimised ei ole ausad ja tema kaotus 8. novembril oleks tühine. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles