Saksamaad on tabanud klounirünnakute laine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mehhiko klounide kokkutuleku osaline selle nädala algul Méxicos.
Mehhiko klounide kokkutuleku osaline selle nädala algul Méxicos. Foto: SCANPIX

Saksa politsei teatael tungisid kaks klounikostüümis meest eile öösel Rostockis kallale 19-aastasele noorukile ja peksid teda pesapallikurikatega. Ohver sai pea- ja käevigastusi.

Päev varem oli klounikostüümis mees ähvardanud samuti Rostockis 15-aastast poissi noaga. Poisil õnnestus põgeneda ning vigastada ta ei saanud, kirjutab Deutsche Welle.

Võimudel pole õnnestunud veel tuvastada, kas kaks rünnakut on omavahel seotud.

Eile toimus riigi lääneosas Weselis ka klouniintsident, kui 48-aastane koera jalutav naine sattus silmitsi põõsast välja karanud klounimaskis isikuga, kellel oli kaasas mootorsaag. Tundmatu isik püüdis mitu korda saagi edutult käivitada, kuid selle aja jooksul jõudis naine juba pageda.

Päev varem hirmutas klounikostüümis mees Lääne-Saksamaal Bochumis viit last vanuses seitse kuni 13. Politsei sõnul lähenes mees lastele hämaralt valgustatud mteroojaamas ning käes oli tal laste sõnul midagi läikivat.

Bochumi naaberlinnas Gelsenkirchenis ründasid samal päeval kaks klounikostüümis isikut kurti meest. 33-aastane ohver sai noarünnakus kergemaid vigastusi, kirjutas väljaanne Süddeutsche Zeitung. Ründajad põgenesid rolleril.

Kaks päeva varem oli samas linnas saanud 14-aastane teismeline kergemaid kehavigastusi, kui teda ründas klounikostüümis isik pesapallikurikaga. Politsei selgitas hiljem välja, et kostüümis peitus ohvri sõber, kes oli soovinud teda hirmutada.

USAst hakkas augustis saabuma teateid klounirünnakute kohta ning nüüd on need jõudnud levida üle ookeani ka mitmesse Euroopa riiki. Saksamaal registreeriti esimene klounirünnak selle kuu keskel, kui Weselis ründas klounikostüümis isik raudteejaamas kaht meest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles