Prantsuse narkopolitseinik varastas hiiglasliku koguse kokaiini

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Steve Parsons/PA Wire/PA Images/Scanpix

Prantsuse narkopolitseinikule määrati täna kümne aasta pikkune vaglakaristus 50 kilo kokaiini varastamise eest, vahendab The Local.

Kohtunik, kes määras 36-aastasele uimastirühma ohvitserile Jonathan Guyot`le maksimumkaristuse, märkis, et endine kordnik on ilma igasuguse kahtluseta süüdi.

Turvatöötajad tunnistasid, et nägid Guyot`d 2014. aasta juulis Pariisi politseikeskusesse sisenemas samal ööl, kui selle seifist ligi kahe miljoni euro väärtuses kokaiini kaduma läks.

Politseiniku nähti hoonest kahe kotiga lahkumas ja kui ta nädala pärast kinni peeti, avastati tema valdusest 24 000 eurot sularaha ning telefonist seifi koodi salvestis.

Kohtus pisaraid neelatas sõnas Guyot`, et kahetseb koormat, mis on juurdlusega tema perekonna ja lähedaste õlule asetatud.

«Ma ei suuda endale andestada, seega ei saa ma ka neilt andestust paluda,» sõnas endine kordnik, väites, et ei ole röövis süüdi.

Uimasteid ei ole seni leitud, kuid Guyot` abilisele, 35-aastasele Farid Kharrakile, määrati kokaiini müümisele kaasaaitamise eest viie aasta pikkune vanglakaristus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles