Prantsusmaal saadetud postkaart jõudis kohale 43 aastat hiljem

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
People leave flowers and pay tribute to the victims of the 2016 Bastille Day terror attack in Nice on the Promenade des Anglais. The attack happened when a person drove a truck into a crowded area leaving at least 86 people dead and many others wounded. (Photo by Lionel Urman) Nice: Journee de commemoration de la Ville de Nice en hommage aux victimes de l
People leave flowers and pay tribute to the victims of the 2016 Bastille Day terror attack in Nice on the Promenade des Anglais. The attack happened when a person drove a truck into a crowded area leaving at least 86 people dead and many others wounded. (Photo by Lionel Urman) Nice: Journee de commemoration de la Ville de Nice en hommage aux victimes de l Foto: Lionel Urman/Lionel Urman/Sipa USA

Prantsusmaal Nice’i linnast 1974. aasta 21. mail teele pandud postkaart jõudis Lorienti linna selle aasta 22. juulil, 43 aastat pärast kaardi saatmist, kirjutab The Local.

Lorienti kohalik postiljon avastas, et adressaadi nimi ei vastanud selle inimese nimele, kes postkaardil märgitud aadressil elab. Seejärel nägi postiljon kaardil olnud vana postmarki.

Kaardi teekond oli kokku 1300 kilomeetri pikkune. Adressaadiks oli Raymond Côtard ja postkaardi tagaküljel oli kirjas: «Hea Raymond, pärast pikki ummikuid oleme lõpuks koos Marie-Louise’i ja Raymondiga, kelle juurde me lõunale tulime. Me lahkume Nice’ist homme, et nädalaks Mentonisse minna.»

Praeguseks ei ole Côtardi leitud. Postiljon küsis ka majast üle tee asuvast baaris töötava vanema härra käest, kas nimi tundub tema jaoks tuttav, aga sai negatiivse vastuse. Postiljoni sõnul jätkab ta Côtardi otsimist ja kui meest leida ei õnnestu, siis jätab kaardi omale suveniiriks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles