Zimbabwe esileedi piitsutas poegade kulul elavat modelli pikendusjuhtmega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grace Mugabe
Grace Mugabe Foto: Xinhua/Xinhua/Sipa USA/Scanpix

Zimbabwe esileedi ründas pühapäeval pikendusjuhtmega Lõuna-Aafrikas 20-aastast modelli, kes väidetavalt elab tema poegadega.

52-aastane Grace Mugabe astub täna Lõuna-Aafrikas kohtu ette süüdistatuna kallaletungis. Kohaliku politsei teatel tegi naine võimudega koostööd ja andis end vabatahtlikult politseile üles.

Zimbabwe esileedit süüdistatakse Johhanesburgi luksuslikus hotellis 20-aastase modelli Gabriella Engelsi ründamises. Väidetavalt saabus ta turvameestega hotellituppa, mida kasutasid tema pojad ja süüdistas naist tema samuti 20ndates poega kulul elamises. Seejärel virutas Mugabe talle pikendusjuhtmega.

Engels postitas pildid saadud vigastustest sotsiaalmeediasse. Seal on näha veritseva näoga naist. «Viibisime hotellitoas ja ta pojad olid kõrvalruumis. Ta astus sisse ja hakkas meid peksma,» kirjeldas Engels juhtunut.

«Mu otsaesine on lõhki. Olen modell ja teenin raha oma väljanägemisega,» lisas ta.

Politseiminister Fikile Mbalula sõnul ei võetud Mugabet vahi alla, sest ta tegi võimudega koostööd. Lõuna-Aafrikas viibis ta ühe Zimbabwe luureallika teatel diplomaatilise passiga ja äriasjus.

«Kui ta reisis siia diplomaatilise passiga on ta puutumatus. See ei tähenda, et teda ei saa vahi alla võtta,» lisas Mbalula.

Kes on Grace Mugabe

-Alustas afääri endast 41 aastat vanema Robert Mugabega, kui töötas valitsuses masinakirjutajana

-Robert Mugabe teatas hiljem, et tema surmavalt haige naine kiitis suhte heaks

-Abiellus Robert Mugabega 1996. aastal korraldatud suurejoonelisel tseremoonial. Tegu on naise teise abieluga ja paaril on kolm last

-Kriitikud kutsuvad teda pillava eluviisi tõttu Gucci Grace’iks

-Ühendriigid ja EL on talle ja abikaasale kehtestanud sanktsioonid, kaasa arvatud reisikeelu

-Toetajad kiidavad teda heategevuse ja orbudekodu asutamise eest

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles