Soomes võeti kinni sissesõidukeeldu omav eestlane

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome politseiauto
Soome politseiauto Foto: Soome politseiamet

Päijät-Häme maakonna ringkonnakohus andis eile loa võtta vahi alla 25-aastane eestlane, keda kahtlustatakse kahes röövis.

Mees tungis eelmisel nädalal Lahtis asuvasse juuksurisalongi, ähvardas sealseid töötajaid relvaga ja sai saagiks 100 eurot, vahendas Ilta-Sanomat.

Sama meest kahtlustatakse Kuusankoskis asuva Siwa marketi röövimises 25. juulil. Tookord sai kurjategija paarsada eurot.

Mõlemal korral ähvardas kurjategija relva, milleks oli värvikuule tulistav püstol.

Eesti mees on aastate jooksul mõistetud Soomes süüdi mitmetes varavastastest kuritegudes. Tema kohta on kehtestatud sissesõidukeeld, kuid see ei takistanud tal taas Soome sõita.

«Kord õnnestus ta tollis tagasi saata, kuid nüüd oli ta taas riiki lipsanud,» nentis kriminaalpolitsei komissar Ville Hahl.

Eestlane võeti eelmisel reedel kinni Heinolas. Sellele aitas kaasa avalikkuse kõrgendatud tähelepanu, kuna temast oli meedias avaldatud valvekaamerast saadud pilt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles