Päästeoperatsioon Mustal merel nõudis mitmeid elusid

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ka Antigua ja Barbuda lipu all sõitev BBC Adriatic, mille pardal oli 14 meremeest, võitles eile Mustal merel tormiga.
Ka Antigua ja Barbuda lipu all sõitev BBC Adriatic, mille pardal oli 14 meremeest, võitles eile Mustal merel tormiga. Foto: SCANPIX

Mustal merel kaubalaeva Volgo Balt 199 uppumispaiga lähistel aset leidnud otsingutel hukkus vähemalt kaks Türgi päästetöötajat.

Paat, milles päästjad viibisid, paiskus vastu kajut ja purunes ning uppus. Õnnetuses sai surma kaks päästjat, lisaks jäi kolm kadunuks, vahendas AP.

Päästeoperatsiooni ja otsinguid segas väga tugev torm ja kõrge lainetus.

Kivisöelastiga laev sõitis St. Kitts ja Nevise lipu all ning selle operaatoriks oli üks Ukraina firma. Laeva meeskonna moodustasid 11 ukrainlast ja üks venelane. Laev oli teel Antalya sadamasse.

Türgi päästetöötajatel õnnestus leida viis meremeest, kellest üks suri alajahtumise tagajärjel. Kadunuks jäänute otsingud jätkuvad.

Ka Antigua ja Barbuda lipu all sõitev BBC Adriatic, mille pardal oli 14 meremeest, võitles eile Mustal merel tormiga. Selle saatuse kohta värsket teavet pole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles