Väidetavalt 17-aastasena Berlusconiga raha eest seksinud naine tunnistas esimest korda kohtus

Liisa Tagel
, välisuudiste toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TALY, Milan : This picture taken with a smartphone shows Moroccan-born Karima El-Mahroug, nicknamed "Ruby the Heart Stealer" (C), during a pause of a session of former Prime Minister Silvio Berlusconi's trial for having sex with an underage prostitute and abuse of office on May 17, 2013 at Milan's tribunal.The hearing is one of the last in a trial that began two years ago and relates to alleged crimes in 2010 when Berlusconi was still prime minister and revolves around alleged raunchy "bunga bunga" parties at his luxury residence outside Milan. AFP PHOTO / OLIVIER MORIN
TALY, Milan : This picture taken with a smartphone shows Moroccan-born Karima El-Mahroug, nicknamed "Ruby the Heart Stealer" (C), during a pause of a session of former Prime Minister Silvio Berlusconi's trial for having sex with an underage prostitute and abuse of office on May 17, 2013 at Milan's tribunal.The hearing is one of the last in a trial that began two years ago and relates to alleged crimes in 2010 when Berlusconi was still prime minister and revolves around alleged raunchy "bunga bunga" parties at his luxury residence outside Milan. AFP PHOTO / OLIVIER MORIN Foto: OLIVIER MORIN/AFP

Naine, kes väidetavalt seksis 17-aastasena raha eest toonase peaministri Silvio Berlusconiga, tunnistas täna esimest korda kohtus protsessil, kus süüdistatakse kolme inimest Berlusconile tüdrukute vahendamises.


Karima El-;ahroug kirjeldas oma sensuaalseid kohtumisi Berlusconiga tema villas asuvas diskoteegis, mida sinna kutsutud nimetavad bunga-bungaks. Naine kinnitas, et talle maksti öö eest 2000 või 3000 eurot.

Naine, keda teatakse paremini hüüdnimega Südamete Röövija Ruby, sõnas, et ta nägi kuni 20 tüdrukut peaministrile striptiisi tegemas, ent ei olnud kunagi tunnistajaks ühelegi füüsilisele kontaktile nende vahel.

El-Mahroug rääkis, et Berlusconi helistas talle aegajalt ning kutsus külla ning mõnikord jäi ta sinna ööseks. Ta on varem kinnitanud, et ei ole Berlusconiga kunagi seksinud.

Naine on tunnistajaks kohtuprotsessil, mida peetakse endise meelelahutusäri agendi Lele Mora, televisiooni uudisetankru Emilio Fede ja poliitiku ning show-tüdruku Nicole Minetti üle.
Kõiki kolme süüdistatakse 2010. aastal Berlusconi villas peetud väidetavalt nilbete pidude tüdrukutega varustamises. Berlusconi väitel oli tegu täiesti harilike õhtusöökidega, millele järgnesid burleskietteasted.

El.Mahrougi sõnul kohtus ta Fedega kõigepealt 16-aastaselt Sitsiilias ühel iludusvõistlusel, kus mees küsis ta telefoninumbrit. Ta kinnitas ka, et on töötanud Mora heaks, käies ta pidusid kaunistamas. Minetti oli tema sõnul Berlusconi pidude regulaarne külaline ning ühel korral nägi ta naist ka nunnakostüümis striptiisi tegemas.

Berlusconi protsess, kus teda süüdistatakse alaealise prostituudi, 17-aastase El-Mahrougiga, vahekorras olemises toimub eraldi ning peaks järgmisel kuul pärast kaht aastat oma lõpplahenduse leidma.

El-mahroug pidi tunnistama ka seal, ent teatas algselt, et ei saa seal osaleda, sest viibib sel ajal Mehhikos ning lõpuks tõmmati ta nii prokuröri kui kaitsja poolt tunnistajate nimekirjast maha.

Berlusconit süüdistatakse politsei survestamises pisivarguste eest vahistatud El-Mahrougi vabastamiseks, et naine ei tunnistaks tema vastu. Tema kaitsjate kinnitusel arvas mees, et naine on toonase Egiptuse presidendi Hosni Mubaraki sugulane ning seega oli Berlusconi eesmärgiks hoopiski diplomaatilise intsidendi vältimine.

El-Mahroug rääkis täna, et oma esimesl kohtumisel Berlusconiga 2010. aasta veebruaris mõtles ta endale ise eluloo välja ning teatas tõepoolest, et on Mubaraki sugulane.

Süüdistajad on nõudnud Berlusconile kuueaastast vangistust ning eluaegset poliitikas osalemise keeldu.

Endine peaminister on praegu senaator ja Rahva vabaduse partei juht, olles seeläbi võtmemängija koalitsioonivalitsuses.

Berlusconi eitab kõike, milles teda süüdistatakse ning tema toetajate väitel on kohtuprotsessid vasakpoolsete katse mees poliitikast välja tõugata.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles