Itaalia ärimehe väitel maksis ta Berlusconi armukeste eest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silvio Berlusconi
Silvio Berlusconi Foto: AP / Scanpix

Itaalia peaminister Silvio Berlusconi väidab, et ta pole kunagi seksi eest maksnud, küll aga tunnistab ärimees Giampaolo Tarantini, et üritas end valitsusjuhi lähedusse sokutada talle naisi palgates.

Tarantini tunnistas prokuröridele, et hankis 18 Berlusconi Rooma ja Sardiinia villades toimunud peole 30 naist, kellest osadele maksis selle eest, et need peaministriga seksiksid. Mõnele naisele maksti tuhat eurot (umbes 15 600 krooni) seksuaalteenuste eest, teistel aga kaeti tema teatel vaid kulud.

«Tema usaldusaluseks saamine läks mulle märkimisväärselt palju maksma,» rääkis ärimees. «Teades tema huvist naissoo vastu, tõin talle tüdrukuid, keda tutvustasin oma sõpradena – vaikides sellest, et tegelikult ma maksin neile.»

Juulis antud tunnistused tulid välja üleeile, sest keegi oli need lekitanud ajalehele Corriere della Sera.

Tarantini on uurimise all kahtlustatuna korruptsioonis, prostitutsioonile õhutamises ja kokaiiniga varustamises. Ärimehe enda sõnul soovis ta rajada ametnike seas võrgustikku ning uskus, et naised ja kokaiin on ühiskondliku edu võti.

Berlusconi kabinet ei soovinud Tarantini ülestunnistusi kommenteerida. Peaminister ise on eitanud naistele seksi eest maksmist ning pole ka uurimise all. Üleele õhtul oma erakonna noortekogule esinedes väitis Berlusconi, et skandaalid tema mainet kahjustanud pole.

«Ma arvan, et itaallased tunnevad end minus ära,» teatas ta. «Ma olen üks nende seast. Ma olin vaene, ma olen huvitatud asjadest, mis pakuvad neile huvi. Ma armastan jalgpalli, ma naeratan, ja üle kõige armastan ma ilusaid naisi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles