Berlusconi sõidutas erapeo külalisi töölennukiga

Jürgen Tamme
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silvio Berlusconi.
Silvio Berlusconi. Foto: AFP / Scanpix

Skandaalide keskmesse sattunud Itaalia värvikas peaminister Silvio Berlusconi sõidutas külalisi erapoele töölennukiga, kuid valitsusjuhi tegevust uurinud komisjon ei leidnud selles midagi taunimisväärset.


Itaalia tarbijakaitse organisatsiooni Codacons kaebuse kohaselt sõidutas lõbutüdruku-skandaali sattunud Berlusconi oma külalisi valitsuslennukiga Sardiiniasse, kus asub peaministri villa, milles toimunud pidudest võtsid väidetavalt osa ka lõbutüdrukud, vahendas AFP.

Itaalia pressis on ilmunud ka fotod sellest, kuidas Sardiiniasse saabunud tuntud laulja Mariano Apicella valitsuslennukist väljub.

«Kui mõnikord nendes lennukites oligi mõni lisareisija, siis see ei maksnud midagi, sest lennuk oli selleks reisiks juba kasutusele võetud,» kommenteeris 73-aastane Berlusconi, kes nimetas oma teguviisi praktiliseks.

Peaministri tegevust uurinud komisjon midagi kriminaalselt ja taunimisväärset valitsusjuhi käitumises ei leidnud.

Kired Berlusconi ümber pole aga jahtunud, muu hulgas süüdistatakse eraelulistesse probleemidesse takerdunud Berlusconit ka selles, et ta on olnud suhetes alla 18-aastaste modellidega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles