USAs esitati pedofiiliasüüdistus isale ja ta neljale pojale

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pedofiilias süüdistatud on 48-aastane Jared Leroy Mohler, 52-aastane David Mohler, 77-aastane Burrell Edward Mohler seenior  53-aastane Burrell Edward Mohler juunior ja 47-aastane Roland Neil Mohler
Pedofiilias süüdistatud on 48-aastane Jared Leroy Mohler, 52-aastane David Mohler, 77-aastane Burrell Edward Mohler seenior 53-aastane Burrell Edward Mohler juunior ja 47-aastane Roland Neil Mohler Foto: AP / Scanpix

USA kohtus on käsitlemisel ühe perekonna sisesed pedofiiliajuhtumid.

Missouri osariigis Bates Citys elavale vanaisale esitati süüdistus oma kuue lapselapse seksuaalses ärakasutamises, kirjutab mtv3.fi.

Samas süüdistatakse ka mehe nelja poega.

Pedofiiliasüüdistus esitati 77-aastasele Edward Mohlerile, 53-aastasele Burrell Edward Mohlerile, 52-aastasele David Mohlerile, 48-aastasele Jared Leroy Mohlerile ja 47-aastasele Roland Neil Mohlerile.

Politseil on andmeid, et perekonnale kuuluva farmi maadele on laipu maetud. Ametivõimud ei täpsustanud, kas tegemist on täiskasvanute või laste surnukehadega.

Lisaks otsib politsei veel ka maha maetud klaaspurke, kus sees on laste kirjutised oma lapsepõlve kannatustest.

Seksuaalse ärakasutamise juhtumid tulid päevavalgele, kui 26-aastane naine tegi politseile avalduse üheksa juhtumi kohta, milles ta isa, onu ja vanaisa teda ära kasutasid. Juhtumid pärinevad ajavahemikust 1988 – 1995.

Naise sõnul hakati teda ära kasutama, kui ta oli vaid viieaastane. Sugulased jätsid ta lõpuks rahule, kui ta 11-aastaselt rasestus ja talle abort tehti.

Täiskasvanud meessoost sugulased kasutasid seksuaalselt ära ka naise venda ja  nelja õde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles