Iisraeli õhurünnakus Gazale hukkus kaks palestiinlast

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iisraeli rünnak Gazale
Iisraeli rünnak Gazale Foto: SCANPIX

Iisraeli õhurünnakus Gaza sektorile sai ööl vastu tänast surma kaks inimest, Palestiina allikate andmeil on hukkunute koguarv seitse nädalat väldanud konfliktis tõusnud 2122-ni.

Iisraeli relvajõudude pressiesindaja sõnul sooritasid sõjalennukid 16 lahinglendu. Ühtegi raketti Gaza sektorist ei ole eilse päeva hilisõhtust saadik Iisraeli suunas tulistatud.

Pealtnägijate sõnul purustasid Iisraeli õhujõud kaks templit – ühe enklaavi põhjaosas Beit Hanunis ja teise Gaza linnas.

Iisrael kuulutas algul oma sõjalise operatsiooni eesmärgiks lõpu tegemise raketirünnakutele Gaza sektorist ning lisas sellele hiljem piiriülesteks rünnakuteks kasutatavate Hamasi tunnelite hävitamise.

«Operatsioon «Kaiteserv» kestab eesmärkide saavutamiseni ... see võib aega võtta,» ütles peaminister Benjamin Netanyahu 8. juulil alanud pealetungi kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles