Ebolas medõe seisund on halvenenud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varasem foto ebolaga haiglasse sattunud medõde Teresa Romerost.
Varasem foto ebolaga haiglasse sattunud medõde Teresa Romerost. Foto: SCANPIX

Madridis Ebola-haigete patsientide eest hoolitsedes ise sama nakkuse saanud medõe Teresa Romero seisund on halvenenud ja nüüd hingab ta masinate toel, tunnistas tema vend.

Kohaliku aja järgi kell 13.30 (14.30 Eesti aja järgi) kinnitas doktor Yolanda Fuentes haiglast, kus Romerot ravitakse, et Ebolas medõe seisund on halvenenud. Arst lisas, et tal on keelatud rohkem infot anda.

Veel täna hommikul teatasid võimude esindajad, et Romero enesetunne on pisut paranenud ja ravimid on aidanud.

Romero on hetkel üks kuuest inimesest, kes on Ebola pärast paigutatud Madridi La Paz-Carlos III haigla isolaatorisse. Samas on ta neist ainus, kelle puhul on nakatumine kinnitust leidnud.

Kaks isolaatorisse paigutatutest on arstid, kes on Romeroga kokku puutunud. Neist üks – doktor Juan Manuel Parra – hoolitses Romero eest esmaspäeval 16 tundi ihuüksi Madridi Alcorcóni haiglas. Ta puutus kokku patsiendi kehavedelikega ja palus seejärel enda haiglassevõtmist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles