Moskvas rünnati Jaapani diplomaati

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaapani lipp
Jaapani lipp Foto: SCANPIX

Kurjategijad ründasid Moskvas Jaapani diplomaati ja võtsid temalt ära paarsada dollarit, mobiiltelefoni ja portfelli dokumentidega.

Lääne administratiivringkonna miilitsamajor Anton Belous rääkis Interfaxile täna, et Jaapani saatkonna esimest sekretäri rünnati ööl vastu reedet.

«Diplomaat väljus kell 00.15 Prospekt Vernadski metroojaamast ja sammus piki Udaltsovi tänavat oma korteri poole. Maja nr 5 juures ründasid teda tundmatud isikud, lüües mehele pähe. Kui diplomaat teadvusele tuli, siis märkas ta, et kadunud on ametlikud ja isiklikud dokumendid, mobiiltelefon ja 200 dollarit sularaha. Kannatanu pöördus kohe miilitsasse.»

Sündmuskohale sõitnud miilitsapatrull võttis diplomaadi autosse ja koos hakati ründajate leidmiseks ümbruskonnas ringi sõitma. Ühest hoovist leiti jaapanlase portfell koos kõigi dokumentidega.

Belousi sõnul ei õnnestunud leida mobiiltelefoni ega dollareid.

Prokuratuur algatas juhtunu uurimiseks kriminaalasja röövimist puudutava paragrahvi järgi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles