Kaldre: kas lord Robertson on Nord Streami palgalehel?

Marti Aavik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Kaldre
Peeter Kaldre Foto: Raigo Pajula

Endise NATO peasekretäri Lord Robertsoni eile Tartus aulaloengul välja öeldud seisukohad olid jahmatama panevad ja tekkis küsimus, kas Robertson on juba Nord Streami palgal, ütles ETV ajakirjanik Peeter Kaldre Vikerraadio saates «Rahva teenrid».


«Kas lord Robertson juba on või hakkab minema Nord Streami palgale,» küsis Kaldre täna ennelõunases ajakirjanike vestlussaates «Rahva teenrid».

Kaldret jahmatasid Robertsoni välja öeldud mõtted, et Eesti peaks üle minema palgaarmeele, et Putin on Venemaad juhtinud lääne suunas, et Venemaad pole põhjust karta ja Venemaa on usaldusväärne partner.

NATO endine peasekretär lord George Robertson pidas reedel, 26. septembril avaliku loengu Tartu Ülikooli aulas. George Robertson viibis Tartus juba teist korda. Ka sel korral oli tema reisi peasihiks Balti Kaitsekolledž, kus peeti julgeolekukonverentsi The Annual Baltic Conference on Defence, millest võtavad osa julgeolekujuhid kõigist Balti riikidest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles