Melania Trump eitab USAs ebaseaduslikult töötamist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald ja Melania Trump.
Donald ja Melania Trump. Foto: CQ-Roll Call/Bill Clark/CQ-Roll Call/Sipa USA

Eile ütles Melania Trump, et ei ole 90ndate keskel illegaalselt USAs töötanud. Nädala alguses postitatud aktifotod, mis on tehtud 1995. aastal tekitasid küsimusi Trumpi õiguse kohta tol aastal ajakirja jaoks modellina töötada.

Sloveenia päritolu Trump postitas oma Twitteri kontol ennast õigustava postituse. «On olnud palju ebatäpset kajastust ning valeinformatsiooni minu immigratsiooni staatuse kohta 1996. aastal,» kirjutas vabariiklaste presidendikandidaadi abikaasa.

New York Posti väitel on fotod pärit 1995. aastast ning Politico poolt avaldatud raportis käsitleti võimalust, et Trump töötas sel aastal ilma õige tööviisata.

«Paneme nüüd asjad paika. Ma olen kogu aeg olnud selle riigi immigratsiooni seadustega kooskõlas. Punkt. Iga vastupidine süüdistus on lihtsalt vale,» jätkas Trump oma Twitteri kontol.

Oma väljaütlemise lõpetas Trump: «Juulis 2006 sai minust uhke USA kodanik. Üle 20 aasta on mul olnud õnn elada, töötada ja kasvata perekonda selles suurepärases riigis ja jagada oma abikaasa armastust meie riigi üle».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles