Melania Trumpi kodulehelt kadus märge tema hariduse kohta (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA presidendiks valitud Donald Trumpi naine Melania.
USA presidendiks valitud Donald Trumpi naine Melania. Foto: Reuters/ScanPix

USA presidendiks valitud Donald Trumpi naist Melaniat tutvustav kodulehekülg ei maini enam Sloveenias asuvast Ljubljana ülikoolist saadud arhitektuuri- ja disainiõpingute kraadi, vahendab Independent. 

Selle asemel võib uuendatud lehelt lugeda, et tulevane esileedi tegi õpingutes pausi, et Itaalia moemekades Milanos ja Pariisis modellikarjääri edendada. Seal ei täpsustata, kas ta jätkas ja lõpetas õpingud või mitte.

Endist modelli mõnda aega õpetanud professor Blaz Matija Vogelniki sõnul ta siiski õpingutega lõpule ei jõudnud.

Kui spekulatsioonid proua Trumpi hariduse üle algasid, võeti maha kogu lehekülg. Veidi hiljem vastas ta tekkinud küsimustele sotsiaalmeediakanalis Twitter, kuhu postitas, et seal kirjutatu ei väljendanud tema praeguseid ameti- ja ärihuve.

Uuendatud kodulehekülg suunab lugeja Trumpi ametlikule koduleheküljele, kuid vana on siiski kättesaadav Internet Archive’ist. Vanal koduleheküljel kirjeldatakse Melania Trumpi kui merevärvi silmade ga kaunitari, kes saabus New Yorki 1996. aastal. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles