Otsepilt ja fotod: Londonis sõitis auto rahva sekka, mitu inimest sai viga (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Intsident leidis aset Natural History Museumi lähedal. Sõiduauto keeras väidetavalt tahtlikult kõnniteele ja sõitis otsa mitmele inimesele, kes said viga, vahendab uudistekanal Sky News.

Politsei on vahistanud mehe. Politsei uurib üksikasju, kuid kirjeldas juhtunut kui kokkupõrget ega pea seda esialgu terrorismiga seotuks, vahendab uudisteportaal Reuters

BBC ajakirjanikule, kes viibis sündmuskohal, ütles politsei, et autolt löögi saanute vigastused ei ole tõsised. BBC ajakirjanik Chloe Hayward väljus parajasti muuseumist, kui õnnetus juhtus.

«Ma nägin diagonaalselt tee peal olevat autot ning paistis nagu see oleks sõitnud tee ääres oleva kivirahnu otsa. Nägin ühte või kahte inimest kõnniteel maas,» ütles Hayward. 

Twitteris levib video kahtlusaluse arreteerimisest.

Suurbritannias kehtib ohutase «tõsine», mille kohaselt peetakse terrorirünnakut väga tõenäoliseks. Sel aastal on riigis toimunud viis rünnakut, millest kolm on tehtud sõidukitega.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles