Imikut kremeerima suundunud India pere avastas ta laibakotist elusana

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vastsündinu.
Vastsündinu. Foto: Vitaly Nevar/Vitaly Nevar/TASS/Scanpix

Indias arsti poolt surnuks kuulutatud vastsündinu pere avastas tunde hiljem lapse matustele suundudes, et viimane on elus, vahendab CNN. 

Vastsündinud poisi ema tõi neljapäeval India pealinnas New Delhis ilmale kaksikud, kuid üks kaksikutest – tüdruk – sündis surnuna. Algselt väitsid arstid, et poiss jäi ellu, kuid tema seisund on kriitiline. Mõned tunnid hiljem kuulutati ta surnuks.

Lapse vanaisa Praveen Maliku sõnul olid poisi vanemad teel teda kremeerima, kui märkasid, et miski ühes laibakotis liigub. «Kui nad koti avasid, avastasid nad, et poiss hingab. Olin šokeeritud ja ei suutnud oma silmi uskuda,» ütles Malik.

Nüüd viibib laps haiglas ravil, kuid pole selge, kas ta jääb ellu. New Delhi haigla sõnas avalduses, et imik anti vanematele üle ilma igasuguse elumärgita.

«Oleme sellest haruldasest sündmusest häiritud ja see tee meile muret. Alustasime põhjalikku juurdlust ja juhtunuga seotud arst on töölt kõrvaldatud. Viibime lapse vanematega pidevas kontaktis,» seisis avalduses. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles