Vabariiklaste finantsjuht lahkus ahistamise tõttu ametist (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabariiklaste finantsjuht Steve Wynn.
Vabariiklaste finantsjuht Steve Wynn. Foto: MIKE BLAKE/Reuters/Scanpix

Vabariikliku Partei finantsjuht Steve Wynn lahkus ametist, kuna mitmed tema alluvuses töötanud naised kaebasid aastakümneid kestnud ahistamise üle.

Las Vegase kasiinomiljardär Wynn lahkus eile Vabariikliku Partei finantsjuhi kohalt pärast seda kui ilmnesid süüdistused aastakümneid kestnud seksuaalsest ahistamisest.

Mitu Wynni heaks töötanud naist süüdistasid meest soovimatus seksuaalses lähenemises ja oma positsiooni ärakasutamises seksuaalsete teenete saamiseks.

Kasiinomogul on süüdistusi eitanud: «Me oleme leidnud end maailmast, kus inimesed võivad esitada süüdistusi hoolimata tõest ja isikul jääb üle valida, kas kannatada avalikkuse hukkamõistu või laskuda aastatepikkustesse kohtuvaidlustesse.»

Wynn väitis ka, et tema eksnaine aitas süüdistusi jõustada: «Nende süüdistuste ässitamine on minu eksnaise, Elaine Wynni pidev töö, kellega mul on käimas kohutav ja vastik kohtuprotsess, kuna ta soovib lahutusasjad üle vaadata.»

Innukas Trumpi toetaja lisas, et ei soovi, et süüdistused saaksid vabariiklastele häirivaks teguriks ning rahvas keskenduks tööle, mida partei USA parendamise nimel teeb.

President Donald Trump on nimetanud Wynni oma heaks sõbraks ja öelnud, et kasiinomogul on üks inimestest, kelle nõuandeid ta kuulda võtab.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles