Mõrvas süüdistatav Belgia kloun tegi politseihaarangust otseülekande

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Lapeire.
Kevin Lapeire. Foto: Facebook

Belgia, Hollandi ja Luksemburgi parimaks klouniks valitud Kevin Lapeire tegi oma arreteerimisest otseülekande, kus vehkis püstoliga ja viskas politseid maja katuselt bensiinikanistriga.

Kogu intsidendi Facebookis otse üle kandnud Lapeire`i märgati oma vanematekodu lähedal 13-korruselise maja katusel õhku tulistamas.

Pärast mitmetunnist vastasseisu politseisnaipritega viskas mees oma jaki katuselt alla, tõmbas kampsuni üle pea ja tõstis käed üles.

Paar päeva enne intsidenti oli Lapeire oma elukaaslasest lahku läinud. Kohalik meedia viitas naisele kui 47-aastasele Caroline D-le.

Väidetavalt sidus Lapeire naise kolm last kinni, kägistas neid ja jättis nad pööningule enne kui garaažis noaga nende ema tappis.

Lapeire on mõrvas süüdistatuna vahi alla võetud.

Belgia talendisaates osalenud Lapeire oli tuntud meelelahutaja, kes esines lastehaiglates Doctor Aspirini nime all. Mees tegutses ka 15 meelelahutaja esindajana.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles