Ametnikud üritavad Kimi ja Trumpi kohtumist päästa

Berit Nuka
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA välisminister Mike Pompeo (keskel) näitas kolmapäeva õhtul Põhja-Korea kindralile Kim Yong-cholile (vasakul) New Yorgi vaatamisväärsusi.
USA välisminister Mike Pompeo (keskel) näitas kolmapäeva õhtul Põhja-Korea kindralile Kim Yong-cholile (vasakul) New Yorgi vaatamisväärsusi. Foto: HANDOUT/AFP/Scanpix

Vahepeal uuesti tülli läinud Ameerika Ühendriigid ja Põhja-Korea tunduvad tänu viimase liidri parema käe, kindral Kim Yong-choli visiidile New Yorki taas teineteist leidvat.

Ettevalmistused Trumpi ja Kimi Singapuri tippkohtumiseks käivad Vaikse ookeani mõlemal kaldal täie hooga hoolimata teadmatusest, kas nõupidamine lõpuks ikka toimub või mitte. USA välisministri Mike Pompeo ja Ühendriike külastava Põhja-Korea kindrali Kim Yong-choli ülesanne oli anda endast parim, et juba tehtud suur töö vett vedama ei läheks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles