Tansaania laevaõnnetuse ohvrite arv on kerkinud üle 200

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tansaanias Victoria järvel jätkusid ka täna päästetööd neljapäevase laevaõnnetuse ohvrite leidmiseks.
Tansaanias Victoria järvel jätkusid ka täna päästetööd neljapäevase laevaõnnetuse ohvrite leidmiseks. Foto: Chine Nouvelle / Sipa / Scanpix

Victoria järvel Tansaania vetes üleeile juhtunud laevaõnnetuse ohvrite arv on tõusnud 207 inimeseni, ütles riigi transpordiminister täna.

Päästetöötajad jätkavad ellujäänute otsimist ning täna õnnestus neil elusalt leida üks insener, kes oli suutnud end sulgeda õhutaskuga eriruumi.

Sellega tõusis õnnetusest eluga pääsenute arv 41 inimeseni.

Parvlaev MV Nyerere läks Aafrika suurimal järvel põhja neljapäeva pärastlõunal Ukara saare lähedal Mwanza piirkonnas. Tansaania teatel oli praam teel Bugolorast Ukarasse. Praam läks põhja reisi viimases etapis kai lähedal.

Osa pealtnägijate sõnul hakkas praam põhja minema siis, kui reisijad liikusid lahkumiseks valmistudes praami ühele küljele. Teised süüdistasid ümberminekus kaptenit, kes nende väitel tegi vahetult enne praami põhjaminemist äkilise manöövri.

Riigimeediale tulnud teadetel võis laevas olla kuni 200 reisijat ehk kaks korda rohkem kui ette nähtud.

Tansaania president andis eile käsu vahistada ohvriterohke õnnetuse tõttu kogu laevandusettevõtte juhtkond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles