Videod ja fotod: Leningradi oblastis kärgatas pürotehnikatehases plahvatus, hukkus vähemalt üks inimene (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sündmuspaik pärast plahvatust.
Sündmuspaik pärast plahvatust. Foto: Sputnik/Scanpix

Täna õhtul toimus Leningradi oblastis Gattšina linna servas asuvas tehases Avangard, kus muu hulgas toodetakse ka pürotehnikat, plahvatus, milles hukkus viimastel andmetel üks inimene, kuid ohvrite arv võib veel suureneda.

Kui varem oli teatatud, et plahvatuses sai surma kaks inimest, siis viimastel andmetel on hukkunud siiski üks inimene. Üks hukkunuks peetud mees oli ise haiglasse pöördunud, kuid edasisest ravist loobunud.

Viga on saanud kuus inimest, sealhulgas üks laps, kes toimetati haiglasse. Kahe kannatanu seisund on raske.

Leningradi oblasti kuberner Aleksandr Drozdenko ütles, et hukkunuid võib lisanduda, sest tsehhis, kus kärgatas plahvatus, viibis viis inimest.

Sündmuspaigal on üle 200 päästetöötaja ning koeraga otsitakse rusude alt võimalikke ohvreid.

Plahvatus toimus tootmishoones, mille üks sein varises kokku. Hävis vähemalt kolm sõidukit. Pealtnägijate sõnul oli plahvatusele eelnenud põleng.

Tehase kodulehel märgitakse, et seal valmistatakse pauguteid, säraküünlaid, pürotehnilisi mänguasju ja muud sarnast toodangut. Samuti toodetakse Avangardis toole, karniise, voodeid ning muid majapidamistarbeid.

Vaata videot ja fotosid sündmuspaigast siit.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles