Venemaa rahandusminister: Putin ja Lukašenko soovivad majandusvaidluste lahendamist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa president Vladimir Putin ja Valgevene riigipea Aleksandr Lukašenko leppisid kokku kahe riigi positsioonide lähendamises maksu- ja energeetikaküsimustes
Venemaa president Vladimir Putin ja Valgevene riigipea Aleksandr Lukašenko leppisid kokku kahe riigi positsioonide lähendamises maksu- ja energeetikaküsimustes Foto: Alexander Nemenov / AP

Venemaa president Vladimir Putin ja Valgevene riigipea Aleksandr Lukašenko leppisid kokku kahe riigi positsioonide lähendamises maksu- ja energeetikaküsimustes, teatas Vene rahandusminister Anton Siluanov.

«Me arutasime kahepoolset päevakorda. Esiteks, arutasime Vene maksuseaduste muudatusi, mis viiakse ellu järgmisel aastal ja meie plaane muuta nafta- ja gaasisektori maksustamist,» sõnas Siluanov pärast Moskvas peetud kõnelusi ajakirjanikele.

Rahandusministri sõnul arutati kohtumisel ka Vene ja Valgevene ühiseid samme gaasi- ja energiaressursside hinna kujundamisel.

«Lepiti kokku lähendada positsioone kõigis nendes suundades,» lausus Siluanov. «Nende eesmärkide saavutamiseks lepiti kokku töörühma loomises, mis hakkab koosnema valitsuse esindajatest.»

Siluanovi sõnul esitab töörühm ettepanekud Venemaa ja Valgevene valitsuste seisukohtade edasiseks lähendamiseks vaidlusküsimustes

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles