ERR.ee: Mihkelsoni sõnul toimub Venemaal poliitiline debatt tänavatel

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Mihkelson
Marko Mihkelson Foto: Peeter Langovits ("Postimees")

Riigikogu liige Marko Mihkelson ütles, et Venemaal on poliitiline keskkond väga selge jaotusega ning poliitiline debatt toimub valitsuse asemel tänavatel.


«Probleem seisneb selles, et Venemaal on poliitiline keskkond paraku väga selge jaotusega - kui sa oled Kremlis või riigiduumas, siis mängid ühte mängu, seda mis on ette antud. Poliitiline debatt toimub tänavatel,» selgitas Mihkelson «Välisilmas», vahendas

ERR Uudised

.

Selgitades, millised poliitikud on Venemaal demokraadid ning kas seda on ka endine peaminister Mihhail kasjanov, on Mihkelsoni hinnangul tänase Venemaa kontekstis raske öelda. «Raske öelda, kes on Venemaal demokraat ja mida demokraatia venelastele tähendab,» ütles ta.

Mihkelson nõustus Kasjanoviga, et praegune olukord Venemaal on halvem kui Boris Jeltsini valitsemise ajal, mil inimesed avaldasid tänavatel meelt maksmata palkade ja korruptsiooni üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles