LAVi õhuvägi karistas lennuki «laenamise» ja erkroosade susside eest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Lõuna-Aafrika õhuväe piloot sai lennukeelu pärast seda, kui ta «laenas» sõjaväe lennukit selleks, et külastada sõpra naaberriigis Botswanas, samas teatati ka naissoost vanemohvitseri karistamisest selle eest, et ta jalutas ringi vorm seljas ja roosad sussid jalas, kirjutab AFP.


Kaitseminister Nosiviwe Mapisa-Nqakula kinnitas parlamendile, et lennukit «laenanud» piloodil on lennukeeld. Kohaliku meedia andmeil võttis N.S.K. Bulwana nimeline piloot Cessna 172 ja lendas sellega Botswanasse, esitamata ei lennuplaani ega luba siseneda naabermaa õhuruumi. Teo eesmärgiks oli külaskäik Gaborone lennuväljal töötava sõbra juurde.

Kaitseminister tunnistas ka ühe naissoost õhuväe vanemohvitseri karistamist selle eest, et too kandis ostlemisretkel vormi koos erkroosade sussidega. Kolonelleitnandi auastmes daam jäi fotole olukorras, kus ta lükkas ostukeskuse kassa juurest käru välja täies vormis ja eelkirjeldatud sobimatute jalatsitega.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles