Liiga palju sõpru: Bill Gates loobus Facebookist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bill Gates
Bill Gates Foto: AFP / Scanpix

Microsofti kaasasutaja Bill Gates ütles täna, et ta oli sunnitud lõpetama suhtlusportaali Facebooki kasutamise, kuna liiga palju inimesi tahtis tema sõbraks saada.


Maailma rikkaim mees Gates, kes sai täna India pealinnas New Delhis valitsuselt Indira Gandhi rahupreemia oma heategevustöö eest, ütles publikule, et katsetas küll Facebooki, kuid jõudis olukorrani, kus 10 000 inimest tahtis tema sõbraks saada, vahendas AFP.

Microsofti esimees ütles, et tal oli raske kindlaks teha, kas ta veebikeskkonnas tema sõbraks pürgijaid tegelikult teab või mitte.

«See oli lihtsalt liiga tülikas, nii et ma loobusin sellest,» ütles Gates.

Gatesi ja tema abikaasa Melissa heategevusfond on kulutanud India tervise- ja arenguprojektide peale ligi miljard dollarit. Eriti suure tähelepanu all on AIDS ja lastehalvatus.

Gates paljastas publikule, et ta pole eriti aktiivne SMSide saatja ning et ta ei mõtle pidevalt tehnoloogia peale.

«Ma loen palju ja osa sellest lugemisest ei ole arvutis,» märkis ta.

Gates lisas, et globaalne IT-revolutsioon on olnud äärmiselt kasulik, kuid hoiatas, et erinevad tehnoloogiariistad raiskavad meie aega, kui me ettevaatlikud ei ole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles