Vaktsiinisabas seisnute autod said kullaauguks parkimiskontrolörile

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parkimistrahvi kviitung.
Parkimistrahvi kviitung. Foto: Priit Simson

Vaktsiinijärjekorras seisnud Espoo elanikud olid tõeliseks kullaauguks parkimistrahvikviitungeid vormistanud ametnikule.


Espoonlahti tervishoiukeskuse ees lookles esmaspäeval pikk järjekord inimestest, kes soovisid saada seagripivaktsiini, kirjutab Ilta-Sanomat.

Üks nördinud inimene rääkis ajalehele, et samal ajal, kui rahvas seisis pikas järjekorras, pani parkimisametnik autodele trahvikviitungeid. Nii mõnelgi pensionäril tuli pisar silma, lisas ta.

Espoo tehnilise keskuse parkimiskorralduse juht Petteri Aumala kinnitas, et tervishoiukeskuse juurde mindi väljakutse peale. Samas tunnistas ta, et ei tea, kes parkimiskorraldaja välja kutsus.

Pärast seda lepiti tehnilises keskuses kokku, et tervishoiukeskuse juurde minnakse üksnes väljakutse peale. «Siis võetakse ette vaid halvimad paigad ehk inva- ja kiirabiautode kohad, ülekäigurajad ja operatiivautodele mõeldud ligipääsuteed,» rääkis Aumala.

Tervishoiukeskuse parkimisplatsid oli kohati ääreni autosid täis, kuna inimesed oli tulnud end vaktsineerima. Autosid jäeti tänavate äärde ja ka igale poole mujale.

Aumala soovitab jätta auto kaugemale, kui tervishoiukeskuse juures vaba paika pole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles