Ukraina jõustruktuurid isoleerivad Ilovaiskit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ukraina armeele kuuluv MI-24 tiirutas täna Donetski oblastis Kramatorski lähistel.
Ukraina armeele kuuluv MI-24 tiirutas täna Donetski oblastis Kramatorski lähistel. Foto: SCANPIX

Ukraina terrorismivastase operatsiooni staabi teatel toimusid ööl vastu tänast aktiivsed lahingud Jasinuvata rajoonis (Donetski oblast), lisaks blokeeritakse ja isoleeritakse Ilovaiskit.

Terrorismivastase operatsiooni staabist kinnitati, et Ukraina sõdurite pihta tulistati öösel kümmekond korda miinipildujatest ning raketisüsteemist Grad, seal hulgas ka Venemaa territooriumilt.  

Ukraina siseministri nõunik Anton Heraštšenko rääkis, et terrorismivastase operatsiooni sõdurid tungisid Ilovaiski keskusesse ja heiskasid täitevkomitee hoonel Ukraina lipu.

«Eile rünnati seda terroristide tugipaika neljast küljest koos eriüksustega Dnepr, Šahtjorsk ja Azov, keda toetasid Ukraina armee soomukid. Päeval ei õnnestunud linna siseneda. Öösel õnnestus tungida linna südamesse ja heisata täitevkomitee hoonel Ukraina lipp,» teatas Heraštšenko.     

«Pärast jõudude ümbergrupeerumist kontrollime umbes poolt Ilovaiski linna. Jätkub linna puhastamine terroristidest. On leidnud kinnitust kuue terroristi surnukeha leidmine.»    

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles