Pihkvas peksti läbi dessantväelaste salamatused avalikustanud poliitik

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dessantväelase haud Pihkva oblastis Võbutõs. Oletatavasti sai mees surma Donbassis.
Dessantväelase haud Pihkva oblastis Võbutõs. Oletatavasti sai mees surma Donbassis. Foto: SCANPIX

Pihkva oblastis peksti vaeseomaks omavalitsuse poliitik (kuulub Jablokosse) ja ajalehe Pskovskaja Gubernija väljaandja Lev Schlossberg, kinnitas ajalehe peatoimetaja Svetlana Prokopjova väljaandele Slon.

Prokopjova sõnul viibib poliitik oblasti haiglas.  

Schlossbergi abikaasa Žanna ütles Slonile, et tema mehe elu pole ohus, küll aga on seda tervis.   

Pskovskaja Gubernijas töötav Aleksei Semjonov rääkis, et kuna poliitikule anti hoop vastu pead, siis ta 29. augusti õhtul juhtunud intsidendi detaile ei mäleta.  

Semjonovi andmetel pidasid politseinikud kinni mitu inimest, kes võivad olla rünnakuga seotud. Väidetavalt on neid kolm.    

Pskovskaja Gubernija avaldas 25. augusti artikli, milles oli juttu Pihkva õhudessantdiviisi sõdurite hukkumisest ebaselgetel asjaoludel.

Järgmisel päeval sõitsid Võbutõs asuvale kalmistule mitme väljaande, nagu näiteks Dožd ja Russkaja Planeta, ajakirjanikud. Tundmatud noored mehed torkisid kruvidega rehve ja pildusid autot kividega. Ka teiste väljaannete ajakirjanikud on teatanud neid rünnanud inimestest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles