Piltuudis: Kiievis avati Putini hauakivi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiievis Vene saatkonna ees avatud hauakivi Vladimir Putinile.
Kiievis Vene saatkonna ees avatud hauakivi Vladimir Putinile. Foto: Reuters/ScanPix

Seoses sellega, et Venemaa president Vladimir Putinit pole näha olnud juba üle üheksa päeva, avas Automaidani-nimeline liikumine täna Kiievis Vene saatkonna ees talle hauakivi.

«See võib olla päev, mida paljud ukrainlased on oodanud,» teatas Sergi Hadžõnov käputäie naeru turtsuva seltskonna ees hauakivilt katet tõmmates.

Mustast marmorist sambal on Putini portreele lisatud Adolf Hitleri poolt maailmakuulsaks tehtud vuntsid ning kivi nurgas on ka väike haakrist. Nime kohale on kirjutatud «Huilo V.V.» ehk eesti keeli «T***pea Vladimir Vladimiri poeg» ning epitaafiks üleskutse «Vova, ära vea meid alt.».
Mustast marmorist sambal on Putini portreele lisatud Adolf Hitleri poolt maailmakuulsaks tehtud vuntsid ning kivi nurgas on ka väike haakrist. Nime kohale on kirjutatud «Huilo V.V.» ehk eesti keeli «T***pea Vladimir Vladimiri poeg» ning epitaafiks üleskutse «Vova, ära vea meid alt.». Foto: SCANPIX
Mälestussamba avamise puhul tehti lahti ka vahuvein ja asetati nelke.
Mälestussamba avamise puhul tehti lahti ka vahuvein ja asetati nelke. Foto: SCANPIX

Kommentaarium on suletud seoses sellega, et paljud selle uudise juurde tekkinud kommentaarid ei vastanud Postimehe kommentaariumi heale tavale.

Copy
Tagasi üles