Kreml: Putini kohtumine Nazarbajevi ja Lukašenkoga toimub 20. märtsil

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siiani pole juba kümnendat päeva kadunud Vladimir Putin avalikkuse ette ilmunud. Eile said venelased oma riigipead aga vaadata varem filmitud Krimmi-teemalise dokumentaalfilmi tegelasena.
Siiani pole juba kümnendat päeva kadunud Vladimir Putin avalikkuse ette ilmunud. Eile said venelased oma riigipead aga vaadata varem filmitud Krimmi-teemalise dokumentaalfilmi tegelasena. Foto: SCANPIX

Algselt eelmisele nädalale kavandatud Vene presidendi Vladimir Putini kohtumine Kasahstani riigipea Nursultan Nazarbajevi ja Valgevene presidendi Aleksandr Lukašenkoga Astanas peetakse 20. märtsil, teatas Kremli pressiteenistus.

Riigipead kavatsevad arutada kolme riigi kaubandus- ja majanduskoostöö hetkeseisu ja väljavaateid ning Euraasia integratsiooniprotsesse, võttes arvesse maailmamajanduse arenguid, teatas Kreml.

Samuti peaksid Putin, Nazarbajev ja Lukašenko vahetama mõtteid tähtsate rahvusvaheliste küsimuste üle, keskendudes peamiselt Ukrainale.

Kasahstani presidendi pressisekretär Dauren Abajev ütles täna Interfaxile, et kolmepoolne kohtumine on kavas pidada 20. märtsil.

Abajevi sõnul arutavad riigipead kolmepoolsete kaubandus- ja majandussidemete edendamist. Samuti kõnelevad nad maailmamajanduse trendidest ning olukorrast Ukrainas, lisas ta.

Esialgse kava kohaselt pidi Putini Kasahstani-visiit toimuma 12.-13. märtsil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles