Ukraina hinnangul valmistuvad mässulised uueks pealetungiks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ukraina sõdurid.
Ukraina sõdurid. Foto: SCANPIX

Ida-Ukrainas toimuva valitsusvägede sõjalise operatsiooni asekomandöri polkovnik Valentõn Feditševi hinnangul valmistuvad mässulised uueks pealetungiks ja selleks paigutatakse ümber relvi.

«1. aprillil asusid Antratsõti linnast Debaltseve poole teele kolm tanki, viis raketisüsteemi Grad ja seitse laskemoonast tulvil veokit,» teatas reedel Feditševit tsiteerides valitsusmeelse Donetski oblasti administratsioon.

Ukraina armee teatel liikus Luganskisse 31. märtsil kolonn kaheksast veokist, mis transportisid laskemoona ja sõjavarustust.

Ilovaiskisse toimetati raadioelektroonika seadmeid, ka tankidele mõeldud sisevahendeid ning kaasaskantavaid raadiojaamu, lausus Feditšev.

Luganski veduritehases ja ettevõttes Maršal remonditakse aga sõjatehnikat.

Feditševi sõnul saabus 1. aprillil Debaltsevesse ka järjekordne sõjavarustust transportinud rong.

«Ilovaiski rongijaama saabus kuus kütusemahutit ning 31. märtsil toodi Amvrossijivkasse 20 rongivaguniga sõjamasinad,» sõnas asekomandör.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles