Marokos hukkus noorsportlasi vedanud bussi ja veoki kokkupõrkes 33 inimest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästetöötajad ja -ametnikud sündmuspaika ülevaatamas.
Päästetöötajad ja -ametnikud sündmuspaika ülevaatamas. Foto: SCANPIX

Maroko lõunaosas sai reedel noorsportlasi vedanud bussi ja veoauto laupkokkupõrkes surma vähemalt 33 ja vigastada üheksa inimest, ütlesid ametnikud ja meedia.

Noorsportlasi ja nende treenereid riigi põhjaossa võistlustele sõidutanud buss süttis Lõuna-Marokos Tan-Tani linna lähedal kokkupõrke järel põlema, ütles uudisteagentuur MAP.

Üheksa vigastatut toimetati haiglasse, neist kahe seisund on üliraske.

«Enamus ohvritest on lapsed, kellest noorimad on kaheksa- ja vanimad 14-aastased. See on kohutav tragöödia, mis puudutab meid kõiki,» täpsustas spordiföderatsiooni eestkõneleja Abdeslam Ahizoune.

Kohaliku meedia andmetel olid noored sportlased koos treeneritega teel rannakuurordis Bouznikas korraldatavatele võistlustele. Mitmed lapsed magasid õnnetushetkel.

Tegemist on ühe rängima liiklusõnnetusega Marokos viimastel aastatel. Aastal 2012 hukkus järsakusse sõitnud autobussis 42 inimest.

Copy
Tagasi üles