Sipilä: täna selgub, kas Põlissoomlased pääsevad koalitsiooni

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annika Saarikko (vasakul), Keskerakonna esimees Juha Sipilä (keskel) ning Juha Rehula (paremal) tähistamas erakonna võitu parlamendivalimistel.
Annika Saarikko (vasakul), Keskerakonna esimees Juha Sipilä (keskel) ning Juha Rehula (paremal) tähistamas erakonna võitu parlamendivalimistel. Foto: SCANPIX

Soome Keskerakonna juht Juha Sipilä teatas täna, et nädala teiseks pooleks on selge, millistest parteidest moodustub tulevane valitsuskoalitsioon. Tänase päeva veedab Sipilä aga valimistel teise koha pälvinud Põlissoomlastega läbi rääkides, et selgitada, kas kahel parteil on ühildatavaid vaateid majanduspoliitika kohta.

Sipilä sõnul on täna hilisõhtul kella 11ks selge, kas Timo Soini juhitava parteiga koostööd teha saab. Just Põlissoomlastega peetavad läbirääkimised on nõudnud enim Sipilä aega.

Homme kohtub Keskerakonna juht teiste erakondade esindajatega ning ülehomme on lubanud ta teada anda, kellega koos valitsema hakatakse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles