Thbilisis hukkus üleujutustes vähemalt kaheksa inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõehobu üleujutusest räsitud Thbilisi tänaval.
Jõehobu üleujutusest räsitud Thbilisi tänaval. Foto: AFP/SCANPIX

Gruusia pealinnas Thbilisis hukkus ööl vastu pühapäeva võimsast tormist põhjustatud üleujutustes vähemalt kaheksa inimest, teatas siseminister Vahtang Gomelauri.

Mõningatel hinnangutel on hukkunute arv kasvanud üheksale. Öise üleujutuse piirkondi on külastanud ka Gruusia president Giorgi Margvelašvili, kes avaldas ohvrite perekondadele kaastunnet ning garanteeris, et kõik, mis tulvades hävis, ka taastatakse.

Meedia andmetel põgenes rängalt kannatada saanud Thbilisi loomaaiast mitu tiigrit, lõvid, üks panter ning hundid, kelle otsimisse on kaasatud ka helikopterid. Kuus hunti tapeti hiljem lastehaigla territooriumil. Telekanali Rustavi-2 andmetel on tapetud ka üks karu ning hüään.

Kahju suurus ei ole veel selge ja päästeteenistus palub inimestel mitte paanikasse sattuda. Siseministeeriumi teatel on mobiliseeritud ka sõjaväeüksused, mis on valmis päästetöödel abistama.

Vesi kahjustas ka teid ja maju ning päästetöötajad aitasid inimestel vee alla sattunud aladelt evakueeruda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles