Putin lubas hakata joogat harrastama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narendra Modi ja Vladimir Putin.
Narendra Modi ja Vladimir Putin. Foto: SCANPIX

India peaministrit Narendra Modit võõrustav Venemaa president Vladimir Putin ütles kolmapäeval, et lisab jooga oma treeningplaani hulka.

«Olen proovinud paljusid asju, aga mitte joogat. Kindlasti on see võluv,» lausus Putin Lõuna-Venemaal Ufa linnas Modile. Viimane oli varem avaldanud tänu entusiastliku vastuvõtu eest, mis sai Venemaal osaks Rahvusvahelisele Joogapäevale 21. juunil.

62-aastane Putin on läbi oma pika ametiaja loonud endast kuvandit kui kartmatust karmist mehest. Ta on lasknud end pildistada palja ülakehaga hobuse seljas ratsutamas, Vormel-1 auto roolis, käib hokitrennis ja tal on must vöö džuudos.

Kahepäevase BRICS grupi tippkohtumise jooksul võttis Vene president vastu kolleege Brasiiliast, Indiast, Hiinast ja Lõuna-Aafrikast. Ekspertide hinnangul üritab Putin lääneriikide aina süveneva isolatsiooni tingimustes leida endale liitlasi mujalt maailmast.

Haruldase kõhklushetke ajal tunnistanud Putin Modile, et joogapoosid ei pruugi lihtsalt välja tulla. «Ma vaatan, mida minu üldine vorm lubab. Aga kui sa näed tõeliseid joogisid, siis näib, et sellise tasemeni jõudmine on võimatu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles