Pildid: Slovakkias hukkus kahe lennuki kokkupõrkes seitse inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuletõrjuja õnnetuspaigas
Tuletõrjuja õnnetuspaigas Foto: RADOVAN STOKLASA/REUTERS

Slovakkia lääneosas põrkasid keset lendu kokku kaks lennukit pardal mitmekümne langevarjuriga, hukkus seitse inimest ja 15 on veel kadunud, teatasid ametnikud ja kohalik meedia täna.

Õnnetus leidis aset neljapäeva hommikul kella 7.20 GMT (Eesti aeg kell 10.20) Červený Kameňi küla lähistel, ütles tuletõrje pressiesindaja Zuzana Farkasova.

Kahe L-410 tüüpi lennuki pardal oli 1500 meetri kõrgusel maapinnast toimunud õnnetuse hetkel kokku umbes 40 inimest, ütles Slovakkia õhu- ja merejuurdlusbüroo ametnik Juraj Denes. Pardalolijad olid langevarjurid, lisas ta.

Denesi sõnul pääsesid ühe lennuki langevarjurid eluga seetõttu, et suutsid enne õnnetuse toimumist lennukist välja hüpata.

Sama büroo ametnik Juraj Gyenes ütles telekanalile TA3, et hukkunuteks olid mõlema lennuki kaks meeskonnaliiget ja kolm langevarjurit.

TA3 andmeil on veel kadunud 15 langevarjurit, kes kõik harjutasid nädalavahetusel lähedalasuvas Slavnicas toimuvaks õhušõuks.

Päästetöötajad liiguvad kolme helikopteriga mägisel alal toimunud õnnetuse sündmuskohale, ütles päästjate esindaja Andrej Hirjak.

Foto: RADOVAN STOKLASA/REUTERS
Foto: RADOVAN STOKLASA/REUTERS
Foto: AFP/STRINGER/AFP
Foto: Radovan Stoklasa/AP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles